Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Výstavy FOR CARAVAN a FOR BOAT od pátku do neděle v PVA EXPO PRAHA
 
      Od 10. do 12. března 2017 obsadí letňanské výstaviště dvě specializované výstavy: FOR CARAVAN a FOR BOAT. Na návštěvníky čeká 129 vystavovatelů na ploše 18 300 m2.

 
K vidění budou obytné vozy, karavany, luxusní lodě, plachetnice, motorové i nafukovací čluny nebo vodní skútry. Chybět nebude ani potřebné příslušenství a doplňky. Oba veletrhy doprovodí v sobotu a v neděli cestovatelský festival Kolem světa karavanem a lodí.
Všichni milovníci nezávislého cestování se tento víkend sejdou v areálu PVA EXPO PRAHA. Celkem čtyři haly výstaviště budou patřit výstavám FOR CARAVAN a FOR BOAT. Na veletrhu FOR CARAVAN uvidí návštěvníci zajímavé expozice obytných automobilů a karavanů.

Připravena je soutěž o zapůjčení karavanu na víkend, bazar karavanů, autogramiády nebo ukázka závodní techniky z letošního ročníku Rallye Dakar. Pokud přemýšlíte o letní dovolené v karavanu, pak je právě veletrh ideálním místem, kde potkáte všechny zásadní firmy z oboru a kromě ucelené přehlídky získáte i mnoho cenných rad.

První ročník výstavy FOR BOAT nabídne dvě haly věnované lodím. Vystaveny budou luxusní jachty, lodě, plachetnice, motorové i nafukovací čluny, ale i vodní skútry. To vše bude doplněno o nabídku lodních doplňků a příslušenství, bazar lodí nebo výstavu fotografií Pavla Nesvadby. Na veletrhu budou k dispozici také charterové firmy, které zájemcům zprostředkují pronájem lodi nejen v Čechách, ale i v Chorvatsku nebo Karibiku. Na stánku Českého svazu jachtingu bude k vidění prezentace závodních plachetnic.

Slavnostního zahájení veletrhů FOR CARAVAN a FOR BOAT, které se uskuteční v pátek v 10.00 hodin, se zúčastní i olympionička Veronika Kozelská Fenclová a úspěšný jachtař David Křížek. Následovat bude jejich autogramiáda.

Inspiraci od zkušených cestovatelů získají návštěvníci veletrhu na cestovatelském festivalu Kolem světa karavanem a lodí. Ten ve dvou dnech nabídne celkem 14 přednášek a projekcí. Sobota bude věnovaná karavanům, neděle pak lodím.

Osmý ročník veletrhu FOR CARAVAN proběhne souběžně s veletrhem FOR BOAT od 10. do 12. března 2017 v areálu PVA EXPO PRAHA.

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>