Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
V Brně se poprvé představí samostatně karavany a obytné vozy
 
      Stále více oblíbený volný životní styl v pohybu "na kolech" přivedl do areálu brněnského Výstaviště poprvé na samostatnou výstavu karavany a obytné automobily.

 
Proti premiéře na loňském veletrhu Sport Life lze najít širokou nabídku ve zcela novém pavilonu F. Mezinárodní výstava Caravaning Brno by měla sjednotit regionální projekty a vytvořit silnou dominantní akci pro střední a východní Evropu. ČTK to řekl vedoucí manažer veletrhu Sport Life Petr Navrátil. Sport Life spolu s Mezinárodní výstavou lodí a vodních sportů boat Brno představí ucelenou nabídku zboží pro sezonu 2003/2004. Ve dnech 13. až 16. listopadu se na Výstavišti v Brně předvedou expozice více než 350 vystavovatelů z deseti zemí. Čistá výstavní plocha by měla dosáhnout dvojnásobku loňských 25.000 čtverečních. Nadstandardní doprovodný program navíc nabídne až 230 akcí. Součástí programu bude příští pátek a sobotu také setkání českých olympioniků, kterého se zúčastní na 250 současných i bývalých špičkových sportovců. V rámci setkání představí řecké velvyslanectví projekt přípravy na olympijské hry 2004 v Aténách.

Podle Navrátila je veletrh rozdělen na pět základních branží; cyklistiku, indoor, outdoor, fitness a street. Sport Life, boat Brno i Caravaning Brno obsadí plochu osmi pavilonů. Na výstavě lodí bude zhruba 50 lodí a kolem 90 firem. Kola, vystavená také v pavilonu V, nabídnou aktuální průřez cenovou úrovní od 5000 Kč až do 350.000 Kč za celokarbonové výrobky. Brány veletržního areálu budou otevřeny denně od 09:00 do 18:00, poslední den o hodinu méně. Celodenní vstupné přijde na 60 korun, zlevněné na polovinu a rodinné vstupné na 150 korun. Pestrý program začne už příští středu mezinárodní konferencí Sportovně pohybové aktivity ve vztahu ke zdraví a kvalitě života, kterou pořádá Fakulta sportovních studií Masarykovy univerzity v Brně. V rámci veletrhu se uskuteční na výstavišti také například mistrovství ČR v lezení na obtížnost, program obohatí exhibiční vystoupení bojových sportů, turnaje ve streetbalu, plážovém volejbalu, házené či orientační závod na horských kol. Velká pozornost bude na veletrhu věnována cyklistice. V sobotu 15. listopadu se uskuteční v prostorách výstaviště závod horských kol Merida cup, v neděli projížďka na horských kolech s cyklistickými hvězdami Jánem Svoradou, Pavlem Padrnosem či s Norkou Gun-Ritou Dahleovou, loňskou mistryní světa a letošní mistryní Evropy v závodě cross country horských kol. Veletrh Sport Life je první dva dny vyhrazen pouze pro obchodníky a novináře.

ČTK

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>