Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Lodě.cz mají nový bazar
 
      28.ledna - Vážení příznivci lodí, dneškem spouštíme zcela nový produkt, který, jak doufáme, bude sloužit k Vaší plné spokojenosti. Lodní bazar zaznamenal některá vylepšení a zdokonalení. Základní funkce ? soukromá inzerce zdarma ? zůstala samozřejmě zachována.

 
Stávající Lodní bazar a ProfiBazar přestanou tímto okamžikem plnit svou úlohu a na jejich místo nastoupí inovovaný produkt na stejné adrese, který nově sloučí jejich funkce. Záměrem bylo vytvořit prostředí pro vkládání soukromých i profesionálních, zpoplatněných inzerátů. Reagujeme tím na stále rostoucí požadavky profesionálních prodejců lodí na vytvoření prostředí prezentace jejich produktů s dostatečným prostorem pro jejich popis a fotografie v prostoru oblíbeného Lodního bazaru. Soukromá inzerce samozřejmě zároveň zůstává nadále zachována.

Rozšíření možností se týká především firemních inzerátů, které jsou nyní řazeny na první stránce. Placené firemní inzeráty jsou pro zvýraznění označeny červeně. Systém jejich vkládání určitě nepotřebuje žádnou nápovědu, je opět plně intuitivní. Jako placené lze nově podat především veškeré nabídky firem, ovšem nejsou nevyloučeni ani soukromí zájemci o zvýrazněnou inzerci. Placené inzeráty tedy zůstávají na přední pozici bez ohledu na inzeráty soukromé, bezplatné. U těch zůstává nadále stejné pravidlo, poslední vložený je nejvýše.

Mezi hlavní výhody nového Lodního bazaru patří bezesporu ochrana soukromí, kdy každý vložený inzerát je nutno před zobrazením potvrdit a zvýšení komfortu při prohledávání, kde je možno nyní listovat po stránkách nebo přímo přejít na stránku podle výběru.

Náš dosavadní Bazar dnes přestane být funkční. Pro ty, kdo chtějí zde ještě vyhledávat, případně kopírovat inzeráty, je dočasně původní verze uložena zde. Omlouváme se tímto všem inzerentům i zájemcům za možné komplikace.

Vaše redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>