Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Na Radavě už loď do vody nespustíte
 
      Podle zjištění naší redakce je od 1.6. 2011 zrušena možnost spouštět lodě na vodu na radavské pláži (Orlík). V oblasti se tak opět významně snižuje počet vhodných přístupových cest do vody.

 
Na základě sdělení správce kempu došlo k přerušení poskytování těchto služeb kvůli stížnostem od rekreantů na neurvalé chování nás, majitelů lodí. V reakci na to pak Povodí Vltavy léta tolerovanou praxi využívání radavské pláže na spouštění lodí definitivně zakázalo. Výsledkem je, že správce nikoho s lodí do kempu nepustí.

Další některé možnosti spouštění lodí do vody na Orlíku:

Pravý břeh (ve směru toku)
Loužek (u hráze) - tel.: 732 516 517, Kč 300,- jedním směrem, Kč 500,- při využití služebního auta (nutno předem dojednat), hlídané parkování vleku a auta, případně lodě na vleku Kč 50,-/započatý den, vhodné pro lehčí lodě, cesta přístupná po tel. dohodě. Další služby: tankování pitné vody, dobíjení baterií, ..

Levý břeh (ve směru toku)
Yachtclubbarrandov (Kožlí u Orlíka) tel.: 602220027, Kč 300,- jedním směrem, parkování auta a vleku Kč 50,-/započatý den, betonová cesta, asistenční vůz, v místě restaurace, ubytování, další služby

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>