Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Na Jadranu o Velikonocích lze ještě objednat čištění lodních nádrží
 
      Vzhledem ke spolupráci mezi SeaHelp a firmou MFT Mikrofiltertechnik z Geesthacht nabízíme našim členům možnost připojit se k Velikonočnímu výjezdu firmy na Jadran.

 
V rámci této příležitosti bude možno nechat touto osvědčenou německou firmou prohlédnout a případně odborně vyčistit lodní nádrže.

Jejich cestovní plán začíná 24.4. a 25.4. v severní Itálii v okolí Lignana a dále je plánován na dny 26. a 27.4. přesun do regionu Split, kde mají domluvené další zakázky. Členové SeaHelp tak mají možnost využít přítomnosti firemní techniky v regionu, čímž se pochopitelně cena dopravy rozdělená mezi více klientů dostává do zanedbatelné výše. Členové SeaHelp navíc mají výhodu slevy na služby ve výši 10% ze standardních cen.

Inspekce nádrže stojí 99,-? + DPH a poměrnou část nákladů za cestovné. Cena za případné čištění bude sjednána na místě podle stupně pracnosti. Sleva 10% se vztahuje na obě položky.
Pokud máte tedy ještě narychlo o tuto službu zájem, kontaktujte přímo p. Christiana Burmestera na čísle 0049 151 22657554 nebo na mailu info@mikrofiltertechnik.de .

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>