Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Lodě s.r.o. - pozvánka na FOR BOAT 2022
 
      Po dlouhé době Vás opět zveme na výstavu lodí do Letňan. 5. ročník výstavy FOR BOAT otevře své brány návštěvníkům již příští pátek.

 
Jaro je bezpochyby již nadohled, a tak se po doufejme již definitivním konci pandemické situace o slovo opět hlásí výstavy. Po dvouleté odmlce se máme na co těšit. V Letňanech letos v termínu výstavy lodí proběhnou naráz další dvě výstavy a sice výstava karavanů a cestovního ruchu. Vstupenka na výstavu lodí opravňuje ke vstupu na všechny tři a k zakoupeni je i na internetu za zvýhodněnou cenu.
Na 40 vystavovatelů v hale 4 vás zve na prohlídku všeho co plave a jezdí po vodě. Jakožto každoročně bude možno nabídnout svou loď k prodeji i ve venkovním bazaru.

Společnost Lodě, s.r.o samozřejmě na výstavě chybět nebude. Na našem stánku vám můžeme poskytnout informace k SeaHelp, který v zemích Východní Evropy již třináctým rokem zastupujeme. Sjednat zde budete moci členství za výstavní cenu, poptat pojištění vaší lodě, k dispozici bude i poradenství s uzavíraným členstvím související. Kromě toho Vám u nás nabídneme informace k registraci lodí v Polsku. Tato přináší výhody zejména díky jednoduché administrativě a doživotní bezplatné platnosti.

Těšíme se na shledanou od pátku 18.3. do neděle 20.3. v otevírací době od 10:00 do 18:00, neděle do 17:00.

Stánek 4C04 - Sea Help/Lodě s.r.o./www.lode.cz

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>