Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Plavby
Nabídka cvičných plaveb
 
      Máte-li zájem o "oživení" vašich znalostí a dovedností důležitých pro samostatné vedení lodě nebo chcete-li získat průpravu ke zkouškám na VMP,

 
máme pro vás připraven jedno až dvoudenní program s nácvikem nejdůležitějších manévrů - odplouvání od mola, přistávání u mola, couvání, kotvení u břehu, správné vyvázání lodě u mola/břehu, lodní rutinu a samozřejmě nezbytnou dávku teoretických znalostí. Cvičná plavba je vhodná zejména před vlastní plavbou o dovolené. Základní znalosti jsou pak stejně platné i na moři, je tudíž možné se takovým způsobem připravit i na dovolenou např. v Chorvatsku. Pro zájemce čistě o plachtní zajistíme stejný cvičný program na plachetnici. Věnovat se vám budou vždy instruktoři se zkušenostmi z řek i moře. Tímto způsobem můžete ušetřit nemálo prostředků a času vzhledem k tomu, že není nutno cvičnou plavbu absolvovat v zahraničí. Oživení vašich znalostí vám přinese také důležitý pocit jistoty a klidu při zvládání ?ostrých" situací při vaší samostatné plavbě.

Plavby jsou organizovány na Orlíku v plavební sezóně od dubna do října podle vašich časových možností. Cena jednodenní cvičné plavby pro jednu osobu je 1.950,- Kč, minimální počet účastníků je 2 max. počet je 4. V ceně jsou zahrnuty pohonné hmoty a hlídané parkoviště.

Rezervujte si vaši cvičnou plavbu ještě dnes!

Kontakt:
Petr Zajíček, 602 325 965 nebo petr@lode.cz

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>