Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Odstraňte před sezonou nebezpečné znečištění naftou v palivové nádrži lodi
 
      Proti nebezpečnému naftovému moru v nádržích lodí, tedy znečištění známkami stáří nebo bakteriemi, existuje vlastně jediný lék: pečlivá hygiena nádrží, včetně jejího důkladného vyčištění, pokud je to nutné.

 

Specialisté v této oblasti, Geesthacht MFT Mikrofiltertechnik, si na nedostatek objednávek v tuto chvíli opravdu nemohou stěžovat. Hříchy z minulosti se často nahromadily v naftových nádržích lodí a v podobě dieselového moru a zbytků stárnutí. V konečném důsledku pomůže pouze důkladné čištění a následné doplnění účinnými přísadami, jako je Grotamar 82 .

Servisní dny v Itálii a v Chorvatsku
Aby se majitelé lodí mohli těšit z čistého palivového systému, vydávají se odborníci na čištění nádrží z MFT Mikrofiltertechnik každé jaro na pracovní cestu po Chorvatsku.

Rozvrh je již pevně daný:
22. března 2023: oblast Marina Lignano
25. března 2023: region Marina Punat
26.-29. března 2023: region Marina Kremik
30. března 2023: region Marina Kaštela
31. března 2023: Region Marina Vodice

Kontrola naftové nádrže za výhodnou cenu
Před vlastním čištěním nádrží speciálně vyškolení pracovníci firmy prozkoumají a zhodnotí endoskopickou kamerou kontaminaci v nádržích. Díky výhodnému partnerství stojí tato kontrola nádrže všechny členy SeaHelp 120 eur , nečlenové za tuto službu zaplatí 139 eur .

V případě potřeby nainstalujte do nádrže na naftu kontrolní klapku
Teprve po důkladné prohlídce nádrže, která většinou probíhá za přítomnosti majitele, je rozhodnuto, jak dále postupovat: Je nutné poměrně složité čištění nádrže v souvislosti s volitelnou montáží revizní klapky, popř. lze kontaminaci odstranit jiným způsobem.

Více na https://www.sea-help.eu/news-allgemein/tankreinigung-yacht-kroatien/

Autor: Wolfgang Kröger

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>