Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Golf Club RESORT PARADISE
 
      S příchodem jara snad každý z nás přemýšlí, jak trávit svůj volný čas. V současné době vzrůstá obliba golfu jak ve světě tak i u nás. Golf už dávno není jen pro někoho. Zcela přirozeně spojuje člověka s přírodou prostřednictvím hry.

 
Je stále dokonalejší, krásnější a hlavně dostupnější. Jedním z ideálních míst, kde si může zahrát nebo jen relaxovat každý je golfové hřiště v Benátkách nad Jizerou.

Pro ty, které golf oslovil přichází Golf Club RESORT PARADISE Benátky nad Jizerou s novou ojedinělou školou golfu v ČR.
Škola golfu nabízí snadný začátek, rychlou efektivní výuku, individuální přístup a skvělou cenu. Pod mottem ? profesionální výuka dle Vašich možností se skvělými finančními podmínkami ? přináší škola golfu tři zcela ojedinělé programy. V rámci programů pro začátečníky a programu pro pokročilejší na získání ?zelené karty? mají hráči k dispozici profesionálního trenéra, vstup na hřiště, zapůjčení golfových holí, golfové míčky, šatní skříňku a parkování. Třetí program je zcela individuální, dle Vašich možností a představ.
Pro všechny hráčské úrovně nabízí mimo jiné Golf Club RESORT PARADISE ideální zázemí ? mistrovské 9jamkové hřiště PAR 72, školní 9jamkové hřiště, rozsáhlé tréninkové plochy Putting Green, Pitching Green, Chipping Green a Driving Range , klubovnu, půjčovnu golfových potřeb, PRO-shop, profesionální trenéry, klubové zázemí s VIP salonkem, vyhlídkovou terasu a restauraci.

Neváhejte a přijeďte se k nám podívat, přihlaste se do školy golfu už nyní?

Informace:
tel.:+420 721 655 677, info@golfparadise.cz, www.golfparadise.cz

www.golfparadise.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>