Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
San Pellegrino Cup ? konečné výsledky
 
      10.6. 04 Dnešní rozjížďky se již neúčastnil tým RODOP. S výsledky 1,3,1,1,1,DNC je již nemohl žádný tým ohrozit. Proto se takticky rozhodli neriskovat a rozjížďky se neúčastnili. Tým RODOP tak získal hlavní cenu 15.000,- EUR.

 
Jasný vliv na výkon posádky měla přítomnost kormidelníka Lorenza Bressani, který posílil tým lodě č. 8. Výsledky, 10, 4, 2, 2, 4, 1 jsou jasným důkazem, že rozhodujícím faktorem na lodi může být i jeden pouhý člen posádky. Bressani byl na lodi od druhé rozjížďky. Loď jela mimo soutěž o ceny a získala 2. místo celkově.

Velmi ambiciózní vstup do regaty a osudové zaváhání u Mažiriny. Tak by se dalo popsat působení v San Pellegrino Cup třetího týmu v pořadí. Tým CIUR zaznamenal tyto výsledky: 4,1, 3, 9, 2, 8. Jen shodou náhod, když další v pořadí, tým kpt. Potuckého porušil minutové pravidlo a rozjížďku z nepochopitelných důvodů vzdal zachránilo téměř jistě CIUR od propadu na čtvrté místo.
Na dalších místech se tedy umístili:

4. Potucký
5. Štikar
6. Liška M.
7. Hájek
8. Švec
9. Vodička
10. Kaňuk
11. Brabec!!!!
12. Ráček

V kategorii handicapu zvítězil Jiří Spurný na lodi Christopher. Svými výkony, kdy často porážel lodě třídy JEANNEAU ONE DESIGN tato loď i posádka dokázala, že mohou úspěšně zasáhnout do bojů v seriálu IMS. Jako druzí se umístila posádka kpt. Lišky, třetí skončila ženská posádka kpt. Marečkové.
Na dalších místech se umístili:
4. Jakubčík
5. Švec
6. Vinkl

Regatu máme tedy úspěšně za sebou. Posádky nyní čeká slavnostní vyhlášení vítězů a závěrečný raut. Za rok tedy opět nashledanou.

Více fotografií ve fotogalerii - viz Rychlá navigace.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>