Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boatshop24.com v češtině
 
      Málokomu, kdo bude číst tyto řádky, je potřeba zvlášť představovat server Boatshop24.com, protože kdo na internetu hledal loď, tak jej jistě neminul.

 
Ačkoli jsou tu všechny nabídky k dispozici v cizích jazycích, díky jasně strukturovaným inzerátům jim lze snadno porozumět. Nyní přichází i na náš trh.

Takových serverů přece je celá spousta, tak co najednou s Boatshop24, určitě mnoho z Vás řekne. Skutečně, serverů zabývajících se nabízením lodí a různým zprostředkováním jejich prodeje je habaděj. Pokud však stránky pečlivěji prohlížíme, zjistíme, že některé pouze přejímají konkrétní nabídky z jiných serverů, jiné se tím ani vlastně netají a zdroj jasně zveřejňují. Jednu loď tak na internetu najdeme minimálně 3-5x, přičemž se pokaždé jedná o jednu a tu stejnou. Kategorií samou pro sebe jsou pak stejné lodě inzerované různými firmami tak, jak to známe u nás třeba z našeho "vyspělého" realitního trhu.
Tyto jevy jsou umožněny tím, že služby na serverech profitujících z reklamy jsou zdarma, a tudíž se valem nezajímají o obchodní prostředí, které nijak nekultivují. To ve svém důsledku snižuje váhu nabídek, přináší potenciálním zájemcům pocity nejistoty a ti mnohdy proto z jinak zajímavého obchodu raději vycouvají.
Boatshop24.com je jiný, ačkoliv i zde jednotlivci inzerují zcela zdarma. Prostředí je německy sterilní, seřazené do jasných kategorií, nabídky zřetelně strukturované, vyhledávání účinné a rychlé s možností nastavení důležitých priorit a je dostupný v 15 jazycích. Důležitým faktorem ovšem je to, že Boatshop24 je prioritně zaměřen na vytváření a neustálý vývoj obchodního prostředí, protože jeho hlavním cílem je získávat seriózní firemní klientelu z řad prodejců lodí. Těm pak server za přijatelné ceny nabízí nadstandardní služby. Pracovníci serveru se sami zajímají o různé podvodné aktivity "také obchodníků" a snaží se na ně kupující včas upozornit prostřednictvím různých varovných hlášek. K dispozici jsou zájemcům i vzory smluv, různá doporučení a užitečné informace. Boatshop24.com si zkrátka zákazníka hýčká a nabízí mu přiměřenou dávku serióznosti.
Boatshop24.com nyní přichází i na náš trh a v nejbližší době (listopadu 2010 pozn. red.) bude dostupný i v českém jazyce, což při prohlížení nabídek a zejména jejich zadávání usnadní většině z nás značným způsobem život. Navíc inzerát zadaný v češtině bude automaticky přeložen do těch zbývajících 15ti dalších, takže trh s loděmi je odteď skutečně celoevropský. Vzhledem k tomu, že Boatshop24.com si už dávno navykli používat i u našich sousedů, může se Vám jednoho dne lehce stát, že pro vaši loď přijede třeba někdo z Rakouska.

zap

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>