Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Veletrh Boot Düsseldorf 2020
 
      Pokud máte letos v Düsseldorfu v úmyslu navštívit firmu SeaHelp, leadera v oblasti asistenčních služeb na moři, musíte zavítat do jiné haly. V důsledku reorganizace veletrhu a rekonstrukce haly 11, ve které jste nás byli doposud zvyklí nacházet, v letošním roce Vás přivítáme na stánku č. C30 v hale 10.

 
Se svým téměř čtvrtmilionem návštěvníků je Boot Düsseldorf největším lodním veletrhem na světě. V Düsseldorfu se letos představí na 2000 vystavovatelů, kteří ukáží novinky a trendy v oboru. O velikosti akce svědčí i to, že se na akci již akreditovalo na 2100 novinářů z 50 zemí světa.

Dá se tudíž říci, že od soboty na následujících devět dní se sejde celý svět okolo lodního průmyslu na jednom místě. Veletrh láká návštěvníky na výpravu do světa lodí a plaveb na ploše přesahující 2200m2 v celkem 17 výstavních halách. Vzhledem k rozsahu a šíři záběru lze říci, že kdokoli, koho zajímá dění okolo lodí, vody a vodních sportů nemůže odsud odejít nespokojený.

Na stánku SeaHelp naleznou relevantní informace všichni, kdo se zajímají o bezpečnost na moři, mohou zde blíže poznat práci naší asistenční služby zkrátka nepřijdou ani zájemci o uzavření členství, které poskytuje celou řadu výhod.

Zdroj: Messe Düsseldorf GmbH

redakce lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>