Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Boot Düsseldorf má nový termín pro rok 2021
 
      Nejistá situace ve vývoji nákazy Covidem 19 vedla k přesunu termínu na jaro.

 
Organizační team největšího lodního veletrhu Boot Düsseldorf po důkladném zvážení situace a konzultacích napříč spektrem všech zúčastněných firem a organizací dnes oznámil nový termín
konání výstavy. Tradiční poslední týden v lednu byl nahrazen termínem 17.-25. dubna.

Podle vyjádření zástupců vystavovatelů a evropské asociace lodního průmyslu je pro vystavovatele termín plně vyhovující s přihlédnutím k podmínkám daným celosvětové virové situaci. Původní termín neskýtal záruky na konání takové akce zvlášť uvědomíme-li si, že v Německu platí nouzový stav do 15.ledna 21. Oslovení odborníci nyní souhlasně predikují, že začátkem jara by se podle jejich názoru měla virová situace změnit a konání výstavy by mělo být umožněno.

Podle názoru redakce Lode.cz se jedná o zajímavý pokus o záchranu světově proslulého veletrhu. Před podobným rozhodováním stojí nyní všechny veletržní správy. Vzhledem k mnoha aspektům, které však zůstávají ve hře, je úspěch akce v novém termínu více než nejistý. V každém případě držíme palce. O dalším vývoji a případné účasti SeaHelp na tomto veletrhu v novém termínu Vás zde budeme včas informovat.

lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>