Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
Sport Prague jaro 2002
 
      V letošním roce budou mít milovníci lodí a lodních sportů poprvé možnost navštívit specializovanou sekci ?Dovolená v karavanu a na lodi? na výstavě Sport Prague, která začíná příští týden ve čtvrtek a pátek dny vyhrazenými pro obchodníky a pokračuje až do neděle 10.3. do 16,00 hod.

 
Díky tomu, že náš server patří mezi mediální partnery této naší největší tradiční sportovní výstavy, máte Vy, naši návštěvníci, možnost získat zcela zdarma vstupenku pro sebe a svého partnera. Vzhledem k tomu, že se nám nepodařilo díky nevyzpytatelným problémům s hardwarem včas zorganizovat avizované soutěže, není tato nabídka nyní již ničím limitována. Stačí, když přijdete v Praze do prodejny Avar Yacht v ulici Na výběžku 11, nebo do kanceláře firmy Sun Yacht na Seifertově ulici 81 a o vstupenku požádáte. Zájemci z Brna a okolí si mohou pro vstupenku dojít do prodejny firmy Avar Yacht ve Veverských Kninicích.

Zároveň Vám chci připomenout, že v rámci této akce bude na venkovní ploše organizována burza lodí a karavanů z druhé ruky, a tudíž, pokud máte doma loď nebo karavan, který chcete před sezónou výhodně prodat, přivezte jej do Letňan, kde za mírný poplatek jej můžete v průběhu výstavy nabízet zájemcům.

Letošního veletrhu Sport Prague se zúčastní za poslední roky rekordních 405 vystavovatelů na ploše 20.000m2. Pro lepší dostupnost výstaviště bude organizována kyvadlová autobusová doprava ze stanic metra ?B? Českomoravská a Vysočanská. Na veletrhu bude zastoupeno velké množství sportovních oborů. Kromě nové sekce lodí a karavanů budou hojně zastoupeny sekce Cyklo, Ski&Snow, Outdoor, extrémní sporty a mnoho dalšího. Neodmyslitelnou a oblíbenou součástí veletrhu se stal bohatý doprovodný program v podobě módních přehlídek, pódiových prezentací.

Pro ty z Vás, kdo jsou zvědaví, jaké firmy z oblasti lodí a karavanů na výstavě Sport Prague najdete, uvedeme v nejbližší době jejich kompletní výčet.

Petr Zajíček

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>