Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Plavby
Plavba motorovou lodí po kanálech Severního Irska.
 
      12. března - Irsko je nejen krásná země s nedotčenou přírodou a vynikající irskou whiskey, ale je i zemí, která je protkána spoustou jezer, která jsou propojena dvěma řekami, a to řekou Shannon a řekou Erne. Málokdo ví, že je možné si pronajmout motorovou jachtu a plavit se po celém Severním Irsku.

 
Po cestě je spousta malých městeček, vesniček a hospůdek, kde je možno poznat Irské tradice. Během plavby je možnost rybaření, protože v řekách a jezerech žije mnoho ryb (např. losos) a tím je možnost si také zpestřit jídelníček během plavby. Plavba Vám poskytne nejen krásné zážitky v nespoutané přírodě, ale také odpočinek.

Jako jediný zástupce společnosti Carrick Craft v ČR, která má 18 let zkušeností s pronájmem lodí i pro cestovní kancáře z celého světa, Vám můžeme nabídnout pronájem lodí od délky 11,98m pro 8 osob až po menší o délce 9,15m pro 4 osoby. Všechny lodě jsou kompletně a komfortně vybaveny - kajuty, salonek, kuchyňka, WC atd.

Velmi zajímavé je také to, že pro plavbu po Irský řekách a jezerech není nutná žádná licence pro řízení lodi, pronájem je omezen pouze věkem 18ti let. Navigace po řekách a jezerech je velmi snadná: každý klient obdrží kapitánskou příručku, navigační údaje a plavebního průvodce s podrobným popisem trasy, zajímavostí a možností kotvení. Plavbu díky strategickému rozmístění vlastních marín společnosti Carrick Craft můžete absolvovat stylem one-way.

Ovládání lodě Vám předvede při předání lodě instruktor, takže budete připraveni a vybaveni pro Vaši plavbu plnou pohody. Náš partner také za malý poplatek může zajistit dopravu z letiště v Dublinu a zpět do vybrané maríny a to do Fully Bay, Carrick-on-Shannon nebo do Banagheru.

Myslíme si, že plavba po Irsku bude pro Vás nezapomenutelným zážitkem.

více informací na petr@lode.cz
www.carrickcraft.com

www.charter.lode.cz

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>