Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
Mistrovstvi Ceske republiky v namornim jachtingu skoncilo
 
      Zde naleznete kromě výsledků závodu další fotografie z MČR Pohár Niké 2003 .

 
Dnes v casnych rannich hodinach projela jako prvni cilovou carou lod kpt. Ludka Sejkory a stala se tak prozatim neoficialnim mistrem republiky. Dalsi lode dojizdely v tesnem zavesu.

Priblizne v 0700 projela tedy cilem lod c. 17 nasledovana lodi kpt. Milana Hajka a na tretim miste dojel zatim neoficialne kpt. Honza Pokorny. Zavod celkove dokoncilo 17 posadek v casovem limitu. V tuto chvili zustavaji na mori jeste dve posadky, ktere musely vzdat kvuli poruse motoru, coz znemoznilo dobijeni baterii. Posadkam je zajistena technicka pomoc.

Po projeti cilem byl kontrolovan stav plomb motoru a zatim nebylo zjisteno jejich poruseni. Pri tom asistoval i nas redakcni motorovy clun. Po projeti cilem z posadek spadlo dlouhotrvajici napeti a byli jsme tak svedky vybuchu radosti i projevu unavy. Vsechny posadky podaly respekt zasluhujici vykon. Casto jsme byli zvani nejen na oslavnou sklenicku, ale dokonce i na mrkev nebo jablko. Velmi nas zaujal kapitan, ktery postavil lod se spinakrem proti vetru, abychom mohli z motoraku na palubu.

V Dalmacii je dnes po destivem a oblacnem vcerejsku krasne a slunecno, vane mirne jugo. Stejne pocasi je predpokladano i na zitrek, kdy bude pravdepodobne odstartovan zavod SAS Cup.


Dalsi poradi:

4. kpt. Martin Stikar
5. kpt. Jan Plechac
6. kpt. Vladimir Dvorak
7. kpt. Mila Pokorny
8. kpt. Pavel Fiala
9. kpt. Jiri Samek
10. kpt. Jaroslav Palcer
11. kpt. Rene Sehnal
12. kpt. Jan Zeleny
13. kpt Pavel Rozsypal
14. kpt. Karel Elias
15. kpt. Jan Satrapa
16. kpt. Martin Fiala
17. kpt. Lubos Hoffmann

Radio Beat informuje - vysilaci casy 7,45 a 11,00 hodin, v patek 12,00 a16,00 hodin.

Další fotografie najdete ve fotogalerii na adrese
www.lode.cz/re/nike092003

redakce

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>