Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
4th Team racing regata Brno 28.4.-1.5. 01
 
      Lodní Sporty Brno Yacht Club, Czech Republic
Mezinárodní teamracingová regata je vynikající příležitostí pro české nominované teamy na Mistrovství světa změřit své síly s jedním z nejlepších anglických holandských a slovenských teamů. Účastní se: Spinnaker Team, Slovenský SKU team, Ls brno, Crossworld, Beaufort, 6-Babylon Team.

 
Regata se pojede ve čtyřech částech a to každý s každým, play off, semifinále a finále, do kterého se probojují pouze dva nejlepší teamy. Závod je živě komentován ze břehu. Při dnešních tj. sobotních rozjížďkách fouká vítr z jihovýchodního směru o síle 2-4m/s. K ideálním podmínkám vzhledem k proměnlivosti větru je tedy daleko. Zítra bude pravděpodobně probíhat play off, ze kterého by měli vyjít účastníci semifinále, pokud budou podmínky, mělo by se semifinále i finále odjet v pondělí, poněvadž úterý je náhradní den.

Pro organizační tým Lodních sportů je tato regata poslední příležitostí doladit vše potřebné před mistrovstvím světa. Team racing je ideální příležitostí pro netradiční formu reklamy. Závod je zajímavý divácky zejména umístěním trati v blízkosti břehu a pomocí živého komentáře i divák laik je vtažen do dramatického průběhu. Pro letošní mistrovství světa konané v termínu 19.-25.8.01 mají tak zájemci o tuto formu propagace možnost využít volnou plochu na trupech lodí a na plachtách. Kontakt: Katka Fantová kfantova@volny.cz, tel 0603 759 229.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>