Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
San Pellegrino Cup - tisková zpráva 4.6.2005
 
      Chorvatsko, Vodice, 2. a 3. června 2005 ? První část posádky hvězd Sea of Stars ? S.Pellegrino Team dorazila do chorvatské Vodice, dějiště Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005.

 
Ve čtvrtek 2. června se ve složení Lubomír Brabec, Jaroslav Skorkovský, Václav Vydra, Veronika Fenclová a Tomáš Krejčí hned po časném ranním příjezdu odhodlaně vydala na první trénink. Zejména kapitán Lubomír Brabec projevoval silné tréninkové nadšení a posádku nešetřil ráznými povely. Na závěr prvního dne lodního výcviku byl kapitán vytažen na vrchol stěžně, důvodem však nebyla pomsta za jeho přísné velení, ale ujetý výtah spinakru, jehož lano v tréninkovém zápalu zapomněl připevnit a musel ho proto stáhnout zpět dolů na palubu.

V pátek 3. června se k tréninku připojili další členové posádky Lucie Výborná a výtvarník Jiří Brázda. Veronika Fenclová si své kolegy ze Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu nemůže vynachválit: ?Hodinu od hodiny jsou lepší a lepší?. V neděli ráno na místo dorazí také Daniel Hůlka, o den později Jana Boušková. Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005 začíná v neděli 5. června 2005.

Sea of Stars ? S.Pellegrino Team - Lubomír Brabec - kapitán, Jaroslav Skorkovský ? neplující kapitán a kouč týmu, Václav Vydra ? zástupce kapitána, Lucie Výborná - kosatnice, Veronika Fenclová ? kormidelnice, Tomáš Krejčí ? spinakr, Jana Boušková, Daniel Hůlka a výtvarník Jiří Brázda

4S.O.S. ? S.Pellegrino Team tvoří populární osobnosti české hudební, divadelní, výtvarné a mediální scény, které spojuje nadšení pro adrenalinové vzrušení a dobrodružství. Od 5. do 9. června letošního roku bude hvězdný S.O.S. ? S.Pellegrino Team měřit své síly s nejlepšími českými a slovenskými jachtaři v chorvatské Vodici na Mistrovství České republiky ve třídě Jeanneau One Design 35 - S.Pellegrino Cup 2005. Této regaty se hvězdná jachtařská posádka zúčastnila již v loňském roce, kdy se jí podařilo statečně držet krok se sehranými posádkami zkušených jachtařů. Loňské jedenácté, i když předposlední místo, bylo čestným výsledkem a dobrým příslibem do letošního ročníku.

S.O.S. ? S.Pellegrino Team se chystá také na další dobrodružné výpravy po mořské hladině i pod ní, na výstupy do hor či sjezdy divokých řek.





Hlavním partnerem Sea of Stars ? S.Pellegrino Teamu je společnost CLASS FOOD, s.r.o., výhradní dovozce a distributor minerálních vod S.Pellegrino na českém a slovenském trhu.

Yaro, s.r.o.

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>