Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Závodění
ČESKÁ NÁMOŘNÍ RALLYE
 
      20/10 Vítězem letošní ČNR se stala posádka kpt. Procházky. Další pořadí: Vyskup, Knetig, Winter, Spurný.

19/10 I poslední den ČNR se podle očekávání jelo za slabého větru a krásného počasí. Konečné výsledky zatím nejsou známy.

18/10 5. ČNR se letos bohužel stále nese v duchu slabých větrů. Ani dnešek nebyl vyjímkou a vítr přišel až odpoledne. Dnes lodě kotví na Žutu.

17/10 8,30 vysl 3.Et toni-hartl, maestral-prochazka, muraj-kulik, slunečno, 4-5m NW. Zatím start odložen, čekáme na vítr - snad ne dlouho.
17/10 19,30 Dnešní etapu nikdo nedokončil, protože závodníci nestihli časový limit.Večer se pořádá raut ve Vodici.

 
16/10 Výsledky včerejší rozjížďky byly pozměněny. Vzhledem k velmi krátkému časovému limitu vzat průjezd u Gargana. Vítězem etapy přesto zůstává posádka kpt. Spurného. Včerejší etapa je nicméně nadále předmětem jednání a je možné, že bude zcela zrušena z důvodu nedostatku větru. Většina závodníků se obává, že kvůli větru nebude možno odjet ani dnešní etapu.

15/10 V 15,00 byl určen nový cíl u ostr. Maslinjak, vzhledem ke zkrácenému časovému limitu stihlo proplout cílem pouze pět lodí, ostatní vzdaly nebo nestihli limit. První cílem proplula loď Angelina kpt. Jiřího Spurného. Lodě dnes kotví v Biogradu, předpověď počasí na zítřek ? teplo a slabý vítr.
15/10 13,30 Lodě točí okolo ostrova Pašman, plují směr ost.Gargano, pořadí prvních třech lodí: Krševan ?kp. Martin Štikar, Muraj ? kp. Martin Kulík, Nikola- kp. Enda OĆoineen
15/10 10,30 Start druhé etapy směr Gargano - Maslinjak - Obun - plánovaný cíl před Biogradem, je slunečno, vítr SE 3m

14/10 18,50 Start byl třikrát opakován. Nyní lodě dojíždí v tomto pařadí: Krševan ?kp. Martin Štikar, Muraj ? kp. Martin Kulík, Kristina ? kp. Vladimír Vyskup, Mocire ? kp.Vladimír Navrátil, Marko ? kp. Luděk Sejkora. Lodě mají zhruba hodinu na dojezd do cíle.
14/10 13,00 Start zatím odložen na neurčito, lodě čekají na vodě, vítr SE 6m
14/10 Dnešní start je ohlášen na 11 hodinu 2 Nm pod Sukošanem - boje u Zadaru ? ostrov Misnjak ? boje Bibine ? Misnjak ? cíl u Bibine. Vane vítr do 3 m, je pěkné počasí a je jasno.
13/10 V průběhu dnešního dne všechny posádky převzaly lodě a některé vyrazily na malý tréning v okolí Sukošanu. Všechny přípravy doposavad probíhají bez problémů, ve 20 hodin proběhne slavnostní zahájení 5. ročníku ČNR.

redakce Ré

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>