logo.gif (5938 bytes)
 OBSAH
 CO NOVÉHO
 ELEKTRONIKA
 CHARTER
 LODĚ
 LODNÍ MOTORY
 OBLEČENÍ
 PLAVBY
 PŘÍSLUŠENSTVÍ
 TEORIE
 TESTY LODÍ
 VRAKY
 ZÁVODĚNÍ
 O RÉČKU
 

 

 

 

 

 

 

  

  blikmajak.gif (1222 bytes)  Úvodní slovo vydavatele


Myslím, že každý z nás již ví, že internet je v dnešní době nepominutelné médium, které zcela zásadním způsobem mění svět. Pro nás, jachtaře, znamená pak donedávna zcela netušené možnosti získávání nepřeberného množství cenných informací z celého světa. Potřebné mohou být kupř. informace o počasí v oblasti, kam hodláme plout, doplněné o aktuální satelitní snímky, na internetu nalezneme i aktuální informace o průběhu významných závodů, konání výstav, atd. Všeobecně lze očekávat, že význam internetu bude navíc stále vzrůstat. Blíže se této problematice věnuje na jiném místě odborník na slovo vzatý, a navíc zkušený jachetní kapitán ing. Petr Ondráček.

      Záměrem tohoto časopisu je shromáždit a přehledně uspořádat užitečné informace pro milovníky vodních sportů obecně se zvláštním zaměřením na jachtaře. Chceme, abyste na jeho stránkách našli právě to, co Vás zajímá. K tomu, aby se nám to mohlo podařit, doufáme ve spolupráci s Vámi, našimi čtenáři. Tedy pokud máte chuť podělit se s námi o Vaše zkušenosti, názory nebo jen podněty k další činnosti, neváhejte prosím, a napište nám na adresu re@yachting.cz. Vaše příspěvky uveřejníme v některé ze stálých rubrik.

      Pro Vás, kteří máte potřebu dát o sobě v síti sítí vědět, jsme připravili podmínky pro zveřejňování placené firemní inzerce. Teď máte navíc mimořádnou příležitost objednat inzerci za snížené ceny při příležitosti uvedení časopisu. Na našich stranách lze propagovat zboží a služby formou reklamního pruhu /obdoba klasického inzerátu/, formou krátkého reklamního článku, formou redakčního článku, či testu výrobku/služby. Pro ty z Vás, kteří již mají své www prezentace, nabízíme vytvoření tzv. odskoku na tyto stránky. Bližší informace o dalších možnostech najdete v "Inzertních podmínkách"

Petr Zajíček