logo.gif (5938 bytes) Yachtshop
 OBSAH
 CO NOVÉHO
 ELEKTRONIKA
 CHARTER
 LODĚ
 LODNÍ MOTORY
 OBLEČENÍ
 PLAVBY
 PŘÍSLUŠENSTVÍ
 TEORIE
 TESTY LODÍ
 VRAKY
 ZÁVODĚNÍ
 O RÉČKU
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  blikmajak.gif (1222 bytes)  Yachtshop - elektronický obchod

www.yachtshop.cz

      F.a.s yachting již nejspíš důvěrně znáte. Na českém trhu výhradně zastupuje známé francouzské značky Plastimo, Bombard a Jeanneau. Prvořadou snahou každého dobrého obchodníka je být zákazníkům neustále k dispozici. Proto vznikla myšlenka na elektronický obchod, který tomuto požadavku nejlépe vyhovuje. Zrealizován byl společně s Peter Commerce, vlastníkem domény Yachtshop.cz.

      Prostřednictvím internetového jachtařského obchodu, který v těchto dnech zahajuje svůj provoz na adrese www.yachtshop.cz , může uspokojit Vaše požadavky doslova kdykoli. Tento obchod je specializován na vybraný sortiment lodního vybavení světově známých firem. Sortiment tvoří kompletní potřeby pro Vaši otevřenou nebo kajutovou plachetnici a motorovou loď provozovanou jak na sladkých, tak i na slaných vodách.

      Zboží je členěno do kategorií a skupin. Najdete zde kompasy, elektroniku, vybavení pro bezpečnost plavby, kotvy, rolfoky, palubní vybavení, nafukovací čluny, antifoulingy, elektro, vařiče, oblečení pro jachting a volný čas a mnoho dalších užitečných věcí.

      Pokud si budete přát, Vaši objednávku lze splnit po celé Evropě. Toto s výhodou využijete zejména v případě, že si pořizujete novou loď. Vyberte si její vybavení a příslušenství, a to bude dodáno přímo na místo určení. Bude-li toto ležet mimo území ČR, nevztahují se na takovou dodávku české předpisy o clu a DPH.

      Yachtshop je určen i prodejcům jachtařského zboží. Prostřednictvím e-mailu objednavky@yachtshop.cz lze předávat i takovéto objednávky. Podmínky nákupu lze dohodnout na e-mailech petcom@yachtshop.cz.

      Vzhledem k ohromnému rozsahu nabídky je internetový obchod průběžně doplňován. Pokud zatím nenaleznete Vámi hledané zboží, neznamená to, že není na skladě. V takovém případě lze s dotazy na požadované zboží obracet na výše uvedené e-mailové adresy.

Petr Zajíček