Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Lodě
NAFUKOVACÍ ČLUNY S LAMINÁTOVÝM KÝLEM SACS
 
      Firma SACS MARINE PARDUBICE je výhradním dovozcem značkových luxusních nafukovacích člunů značky SACS s laminátovým kýlem v délce od 4,7 m do 12 m pro SR a ČR .

 
Čluny jsou vyrobeny z materiálu HYPALON. Barevné provedení si lze vybrat ze dvou odstínů šedé nebo za příplatek bílé a je doplněno konturou v barvě žluté, tmavě nebo světle modré . Čalounění sedadel a opalovací plochy jsou barevně sladěny.

Sacs 530Čluny SACS se vyznačují kvalitním detailním zpracováním. Řídící konzole, podlaha, sedací plochy a veškeré úložné prostory jsou zpracovány jako jeden odlitek bez mechanických šroubovaných spojů. Přechod mezi podlahou a obvodovým tubusem je olemován těsnící páskou, která zamezuje zapadání nečistot a tak chrání tubus před poškozením.

Sacs 475V ceně modelů je zahrnuto vybavení: čalounění sedacích a opalovacích ploch, řídící konzole s volantem a řídícím lanovodem, čelní štít z plexiskla s nerezovým rámem, rám na poziční světla ( u menších modelů nerezový u větších plastový), nerezové schůdky, stoleček, schránka na kotvu, úložné prostory, od modelu 590 a výše zabudovaná nerezová nádrž s ukazatelem stavu paliva. Za příplatek lze dodat krycí plachtu a u větších modelů elektrickou kotvu.

K člunům nabízíme závěsné dvoudobé a čtyřdobé motory různých značek. Model SACS S 25 DREAM má prostor pro zabudovaný naftový nebo benzínový motor.

Sacs 680Výhodou člunů SACS jsou vynikající jízdní vlastnosti, které zaručuje laminátový kýl tvaru ostrého ?V? a dobrá stabilita při jízdě v mořských vlnách. Obvodové nafukovací díly se skládají z 5, u větších modelů z 6 komor. U člunů v klidové poloze se nafukovací díly pouze mírně dotýkají hladiny, při jízdě ve skluzu se dostávají úplně nad její úroveň.

Výběrem některého z více jak 20 modelů člunů SACS získáte vyšší, ceně odpovídající, kvalitu, spolehlivost, moderní líbivý italský design a jízdní komfort pro Vás i Vaše pasažéry.

Bližší informace získáte při návštěvě akce Lodě na vodě - 28.-30.5.04 a na www.sacs.cz .

Sacs Marine Pardubice

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>