Lodě.cz on-line přístav pro plavby na sladkých i slaných vodách

Vaše plavby začínají u nás...
Úvod > Co nového?
NOVÁ PŘEHLÍDKA LODÍ A VODNÍCH SPORTŮ V ČESKÉ REPUBLICE
 
      Boat Brno - mladší sestra veletrhu boot Düsseldorf odstartuje svou existenci v rámci Mezinárodního sportovního veletrhu SPORT Life na brněnském výstavišti.

 
Od 14. - 17. listopadu 2002 se v Brně poprvé uskuteční Mezinárodní sportovní veletrh SPORT Life. Veletrh trendových sportů pořádají Veletrhy Brno, a.s., největší veletržní společnost České republiky, jejímž vlastníkem je veletržní správa Messe Düsseldorf. Ve třech pavilonech představí na 400 vystavovatelů novinky ze všech oblastí dynamicky se vyvíjejících sportovních disciplín a aktivního životního stylu.

Kladné ohlasy zainteresovaných stran jasně naznačují, že se akce napoprvé prosadí jako největší svého druhu v České republice. Při této události očekává jihomoravská metropole více než dvacet tisíc návštěvníků. A co víc - listopadový termín konání veletrhu je vhodný právě pro nákup velkých lodí.

Těžiště SPORT Life tvoří vodní sporty, které se samostatně představí v pavilonu B pod názvem boat Brno. Stále vyšší počet příznivců vodních sportů, stejně jako obchodníci ze střední a východní Evropy, naleznou na tomto veletrhu kompletní informace o novinkách a vývoji na mezinárodním trhu lodí a vodních sportů. Vodní sporty tak konečně získají základnu, která se v jednom místě a v jednom čase představí stále ještě mladému trhu.

Boat Brno má v boot Düsseldorf ? největším veletrhu vodních sportů na světě - silného partnera, jehož projekční tým podporuje novou akci svými dlouholetými zkušenostmi ve všech aspektech. Veškeré předpoklady a ohlasy dávají tušit, že letošní premiéra bude opravdu úspěšná.

Vedle vodních sportů se na SPORT Life představí následující oblasti: cyklistika, indoor & outdoor, fitness a street sport. Bližší informace najdete na internetu na adrese www.sport-life.cz nebo přímo u společnosti Veletrhy Brno.


Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 1, 647 00 Brno
tel: 05-4115 3350, fax: 05-4115 3068, e-mail: sport-life@bvv.cz

Ing.Petr Navrátil

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>