Úvodní strana Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /web/htdocs/www.lode.cz/home/www/phpAds/view.inc.php3 on line 16 Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in /web/htdocs/www.lode.cz/home/www/phpAds/view.inc.php3 on line 18 Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /web/htdocs/www.lode.cz/home/www/phpAds/view.inc.php3 on line 18
 
  magazín Lodě - zdarma ve formátu PDF

 
 
     
 
 
Využíváme zpravodajství ČTK Fotogalerie Charter

 Č a s o p i s   R é
O B S A H
Co nového?
Elektronika
Lodě
Oblečení
Plavby
Testy lodí
Závodění
Přístavy
Legislativa
Starší vydání Ré
 

Stolní gril od firmy Cobb - bezpečné grilování na vaší lodi
 
      
 
Recepty -Grilované kuře s čerstvým rozmarýnem, žampiony a pečenými bramborami.

Použité suroviny
- 1 čerstvé kuře (cca 1 - 1,5 kg)
- 1 plechovka piva 0,3 l
- snítka čerstvého rozmarýnu
- špetka soli a pepře (nebo grilovací koření)
- cca 15 až 20 očištěných malých žampionů
- 0,5 kg opraných malých ranných brambor

Očištěné kuře osolíme a okořeníme, do břišní dutiny vložíme snítku čerstvého rozmarýnu. Malé brambory zabalíme do alobalu, každou jednotlivě. Připravíme Cobb gril. Pomocí podpalovače zapálíme deset briket z dřevěného uhlí. Počkáme asi půl hodiny až všechny brikety zešednou. Místo nich můžeme použít jednu briketu Cobble Stone, kterou zapálíme přímo a počkáme jenom 3 - 4 minuty, až přestane kouřit. Jakmile přestane kouřit, umístíme na Cobb poklop a necháme pár minut rozpálit. Mezitím připravíme kuře. Otevřeme plechovku piva, polovinu vypijeme a pak jí vtlačíme do břišní dutiny kuřete otvorem nahoru. Plechovka musí být 0,3 litru. Sundáme poklop z Cobbu, do prohlubně okolo topeniště nalijeme cca 0,25 l vody a naskládáme zabalené brambory. Dáme na gril mřížku a na ni usadíme kuře tak, aby bylo fixováno třemi body - plechovkou a nohama. Nasadíme nástavec na gril a přiklopíme poklop. Necháme asi tři čtvrtě hodiny až hodinu (podle velikosti kuřete) grilovat, pak odklopíme a na grilovací mřížku okolo kuřete dáme malé žampiony a znovu přiklopíme a grilujeme ještě cca. 20 minut. Poté kuře a žampiony sundáme, vyjmeme brambory, sloupneme alobal a servírujeme.

více info na www.cobb-grily.cz

redakce

 

<< Předchozí

Přehled článků

Následující >>

Časopis Re

N a j d ě t e   s i
Prohledávejte internet s pomocí našeho serveru. Zkuste rozšířené vyhledávání.
N o v i n k y
Přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Více info
N a s t a v t e   s i
server lode.cz
jako svou
výchozí stránku nebo si jej přidejte do Oblíbených / Favourites.

P ř i d e j t e
              o d k a z

Zaregistrujte si Vaše firemní, klubové či osobní stránky v katalogu lode.cz - ZDARMA.
Jak to udělat?

 
Naši partneři:

...a další
zajímavé odkazy

  ©2000-2004 lode.cz
  Vytvořilo AM studio


 
archiv článků zde